Previous Next

La Fundació Privada Reddis lliura 19 beques de mobilitat als estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa

Ahir, 21 de novembre,  La Fundació Privada Reddis va fer entrega de 19 beques de mobilitat als estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV que van dur a terme una estada a l’estranger durant el curs 2022/23. Aquestes beques reconeixen l’excel·lència acadèmica i faciliten que els estudiants puguin beneficiar-se de l’enriquidora experiència d’estudiar en una universitat estrangera.

Aquest curs, la dotació total de la beca ha estat de 12.000 €, la qual es reparteix entre els 19 estudiants en funció del nombre de mesos que han realitzat l’estada. Dels alumnes becats, 5 han realitzat una estada d’un any i 14 una estada d’un quadrimestre.

Els països que els estudiants han escollit per a realitzar les seves estades han estat majoritàriament europeus, algunes de les universitats escollides pels alumnes d’aquest curs 2021-2022 han estat: Université Paris Cité; University of the West of Scotland; Ekonomická Univerzita v Bratislave; Università degli Studi di Torino. 

L’acte ha estat presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda, el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, Antonio Terceño; la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Reus, M. Pilar López Bastida; el responsable de Relacions Institucionals de la FCEE, Albert Fonts i l’exalumna i especialista en coaching laboral, Anna Iglesias.

 

Més informació:

La col·laboració entre la Fundació Privada Reddis i la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, en relació a la mobilitat dels estudiants, va començar el curs 1995/1996. Però, molts anys abans, el 1988, any de la creació de la FCCE, la Fundació ja va començar a donant suport al col·lectiu de professors a través de la formació d’aquests, amb la voluntat de fer créixer la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials des dels seus inicis.

Durant aquests 28 anys, la Fundació ha becat a un total de 603, que han rebut la Beca Reddis per haver participat en els programes de mobilitat de la FCEE de la URV, per un import global de 380,170€.

Els premis beques  de mobilitat de la Fundació Privada Reddis han contribuït significativament a impulsar el desenvolupament d’estudis compartits de la URV amb més d’una cinquantena d’universitats estrangeres. Aquesta iniciativa ha estat fonamental en la consolidació de fructíferes relacions en l’àmbit acadèmic internacional.