El Cicle “La Televisió de proximitat Avui” es realitzarà tots els dimarts a les 19.00 h, del 17 d’octubre al 7 de novembre, a la Sala d’actes de la Fundació Privada Reddis.
En el marc dels actes de celebració del 25è aniversari de Canal Reus televisió, la Fundació Privada Reddis i la televisió local de Reus impulsen un cicle de conferències que ens aproparà al territori ponents de gran prestigi en el sector. Uns ponents que ens ajudaran a reflexionar i entendre el paper fonamental que tenen les televisions de proximitat avui en dia.
La sessió inaugural, el dia 17 d’octubre, anirà a càrrec de Tomàs Delclòs, crític de televisió al diari El País que reflexionarà sobre “Clixés sobre periodisme televisiu”. Delcós és Llicenciat en Dret per la UB i en Periodisme per la UAB on va fer de professor. Ha treballat a Fotogramas, Tele/expres , el Periódico i El País del qual va ser subdirector. Va participar en la fundació de BABELIA suplement de cultura i llibres i ha estat durant molts anys responsable de Ciberp@ís.
El dia 24 d’octubre tindrà lloc la segona conferència amb el títol: “Una mirada a la televisió que es fa ara” a càrrec d’Alexandra Palés, crítica del Diari Ara i especialitzada en televisió; llicenciada en Humanitats i Periodisme per la UPF és crítica de televisió del Món a Rac 1 i col·laboradora del magazin digital Serielizados.
La tercera sessió de les conferències que tindrà lloc el 31 d’octubre, anirà a càrrec del conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local de Catalunya, Marc Melillas que ens il·lustrarà sobre “La televisió de proximitat a Catalunya”. Llicenciat en Ciències de la Informació, amb més de 30 anys dedicats a la comunicació de proximitat a Catalunya, Melillas ha participat en l’impuls i direcció de mitjans locals com Canal 51, Televisió de Badalona i la posada en marxa de la Xarxa de Televisions Locals i la Xarxa Audiovisual Local.
L’encarregat de concloure el cicle, el dia 7 de novembre, és Miquel Rutllant amb la conferència “El futur de la indústria audiovisual de Catalunya i el paper dels mitjans locals”. Miquel Rutllant, enginyer superior de telecomunicacions per la UPC i MBA del IESE, ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat en empreses del sector audiovisual Des del 2021, és director general del Grup Lavinia i des del 2017 és president del Clúster Audiovisual de Catalunya.
Ahir a la tarda, a la sala d'actes de la Fundació Privada Reddis va tenir lloc conferència Inaugural del Curs 2023-2024 del CRP (Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp), a càrrec de Pau Font, director de comunicació especialitzat en educació i formació i productor de continguts digitals i audiovisuals amb més de 20 anys d'experiència. La sessió la van obrir el director dels Serveis Territorials del departament d'Educació, Joan Manel Audí, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Reus, Pilar López.
Font, amb un to humorístic, va donar eines als docents per tal d'apropar-los a la manera de veure el món dels seus alumnes i de forma irònica, però de fons constructiu, proposa l'adaptació del contingut i les dinàmiques que es fan a les aules, amb l'objectiu de connectar millor amb els alumnes.
El Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp dóna suport a l’activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent especialment en temes de formació permanent, de recursos pedagògics i de dinamització de projectes de centre i de la comarca.
En aquest enllaç trobareu la notícia que ha publicat Infocamp en relació a la mort del nostre expresident Llorenç Pellisé: AQUÍ
En aquest enllaç trobareu la notícia que ha publicat La Guia de Reus en relació a la mort del nostre expresident Llorenç Pellisé: AQUÍ
En aquest enllaç trobareu la notícia que ha publicat el Reusdigital en relació a la mort del nostre expresident Llorenç Pellisé: AQUÍ
En aquest enllaç trobareu la notícia que ha publicat el Diari Més en relació a la mort del nostre expresident Llorenç Pellisé: AQUÍ
En aquest enllaç trobareu la notícia que ha publicat Canal Reus en relació a la mort del nostre expresident Llorenç Pellisé: AQUÍ